Lastbilsstation


Lastbilsstation

Vi har kört gods i över 70 år och det är bara början.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Okej, man lever inte på gamla meriter. Men ingen kan ta ifrån oss att vi har funnits i mer än 70 år.
Grundtanken är samma nu som 1947; en utpräglad känsla för service och punktlighet.
Den som skickar ett paket en gång om året, får samma service som den som anlitar oss dagligen. Båda skall känna sig ombrydda och uppleva trygghet. Oavsett om kollit ska till Västerås eller till Burträsk.
Båda ska veta exakt vad det kostar och när det är framme. Att vi kan hämta och leverera det ända till mottagarens dörr. Utan strul.
Våra kunder vet att vi har massor av fasta linjer i Norrland, med fasta, konkurrenskraftiga priser.
Nu vet du det också.

foretaget/foretaget.jpg

Fasta linjer, till fasta priser, över hela norra Sverige

Norra Västerbotten och Norrbotten är vår hemmaplan. Där är vi oslagbara, med massor av dagliga, fasta linjer. Med en chaufför som kan sin rutt, som lastar, kör och levererar ditt gods. Chauffören är lite av godstransporternas "lantbrevbärare". Här kör vi dagligen från skellefteåterminalen till Arjeplog, Arvidsjaur, Boliden, Bureå, Burträsk, Bygdsiljum, Byske, Ersmark, Jörn, Lövånger, Malå, Norsjö, Skelleftehamn, Lycksele, Sorsele, Umeå, Piteå, Luleå. Från luleåterminalen till Piteå, Boden, Älvsbyn, Kalix, Överkalix, Haparanda, Pajala, Gällivare, Kiruna och Jokkmokk.
Vi kör dagligen längre turer till Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Östersund och Stockholm.
Hos oss kan du känna dig ombrydd och uppleva trygghet, Du får veta exakt när det är framme och vad det kostar.

Från dörr till dörr, på mindre än 24 timmar

Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Jämtland och Härjedalen. En yta motsvarande drygt halva Sverige. Här kan vi normalt hämta och leverera ditt gods inom mindre än 24 timmar.
Vi har daglig linjetrafik efter kusten till Sundsvall, Ö-vik, Umeå, Luleå och Piteå, inåt landet till i stort sett alla orter.
Tillsammans med våra samarbetspartners ordnar vi dina transporter i Norrland smidigt och snabbt. Utanför Norrland har vi ett brett kontaktnät med åkerier och terminaler runt om i landet som vi samarbetar med. Dom har samma utpräglade servicekänsla och punktlighet som vi.
Hör av dig till oss och låt oss räkna på din nästa transport. Eller kanske ge dig förslag på ett mer långsiktigt transportavtal.

Välkommen!