Lastbilsstation

Vi har kört gods i över 70 år, och det är bara början.


Okej, man lever inte på gamla meriter. Men ingen kan ta ifrån oss att vi har funnits i mer än 70 år. 

Grundtanken är samma nu som 1947; en utpräglad känsla för service och punktlighet. 
Den som skickar ett paket en gång om året, får samma service som den som anlitar oss dagligen. Båda skall känna att vi bryr oss och uppleva trygghet. Oavsett om kollit ska till Västerås eller till Burträsk. 

Båda ska veta exakt vad det kostar och när det är framme. Att vi kan hämta och leverera det ända till mottagarens dörr, utan strul. 

Våra kunder vet att vi har massor av fasta linjer i Norrland, med fasta, konkurrenskraftiga priser. 

Nu vet du det också.


Fasta linjer, till fasta priser, över hela norra Sverige. Norrland, med en yta motsvarande drygt halva Sverige, är vår hemmaplan. Där är vi oslagbara med massor av dagliga, fasta linjer. Med en chaufför som kan sin rutt, som lastar, kör och levererar ditt gods. Chauffören är lite av godstransporternas "lantbrevbärare". 

Vi har egna verksamheter i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Östersund, Hudiksvall och Gävle. Mellan dessa orter och ner till Stockholm och Örebro har vi flera avgångar varje dag. Vi kan med vårt unika transportnät leverera från Stockholm eller Örebro i söder till Luleå i norr över natten. Det är vi stolta över.

Utanför Norrland har vi ett brett kontaktnät med åkerier och terminaler runt om i landet som vi samarbetar med. Dom har samma utpräglade servicekänsla och punktlighet som vi. 

Hör av dig till oss och låt oss räkna på din nästa transport. Eller kanske ge dig förslag på ett mer långsiktigt transportavtal. 


Välkommen! 

Organisationsnummer:
556550-0674

Huvudkontoret

Hallvägen 8
931 36 Skellefteå

Kontakt

E-mail: order@lastbilsstation.se
Telefon: 0910-711 750